Εγκαίνια για το mega store της Tesla -Σε ποια χώρα κατασκευάστηκε

Η αμερικανική εταιρεία εγκαινίασε μία από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες της στην Ευρώπη στα ανατολικά προάστια του Παρισιού, σε χώρο 20 στρεμμάτων με κτήριο 3.000 τ.μ. και 16 ισχυρούς Superchargers.

Το ολοκαίνουριο υποκατάστημα της Tesla βρίσκεται στα ανατολικά της ευρύτερης περιοχής του Ile-de-France, που περικλύει τη γαλλική πρωτεύουσα, και είναι το μεγαλύτερο της Γαλλίας. Ήδη η εταιρεία της Καλιφόρνια διαθέτει πάνω από 20 αντιπροσωπείες στη χώρα, που παρέχουν υπηρεσίες πώλησης και συντήρησης των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων.

Tesla Paris Ile de France 05

Η Tesla, ως γνωστον, χαράσσει πολύ διαφορετική στρατηγική από τους βασικούς ανταγωνιστές της στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία – στρατηγική που περιλαμβάνει πολύ λιγότερο αριθμό αντιπροσωπειών. Παρόλα αυτά, έκανε γνωστό ότι στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου της στη Γαλλία.

Tesla Paris Ile de France 01

Όπως, συγκεκριμένα,
ανέφερε η εταιρεία, «παρά τη σημαντική
αύξηση του στόλου των
Tesla
στους δρόμους, ο μέσος χρόνος
αναμονής για ένα ραντεβού μειώθηκε κατά
περισσότερο από 30% και αυξήθηκαν τα
διαθέσιμα ραντεβού κατά 55% φέτος. Κατά
μέσο όρο, ο χρόνος αναμονής στη Γαλλία
είναι μικρότερος των 2 ωρών, ενώ το 88%
των οχημάτων μένουν ακινητοποιημένα
για λιγότερες από 24 ώρες».

Tesla Paris Ile de France 04

Ο νέος σταθμός στο Ile-de-France διαθέτει, παράλληλα, και 16 καινούριους Superchargers υψηλής τάσης, που είναι προσβάσιμοι από τους ιδιοκτήτες των Tesla 24 ώρες το 24ωρο. Μαζί με αυτούς, η αμερικανική εταιρεία έχει ήδη τοποθετήσει στη Γαλλία 125 σταθμούς φόρτισης, που περιλαμβάνουν περισσότερους από 1.500 Superchargers.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ