Διαγωνισμός carandmotor.gr: Δώρο 10 προσκλήσεις για την Έκθεση Μοτοσικλέτας στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο event για τη μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του στις 29 Μαρτίου. Πάρτε τώρα μέρος στον διαγωνισμό του carandmotor.gr με έπαθλο 10 προσκλήσεις.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 είναι γεγονός. Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου επανέρχεται στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (tae kwon do) και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου (καθημερινές 14:00-21:00 και Σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00).

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα, τις υπηρεσίες, όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, να παρακολουθήσει σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης αλλά και να οδηγήσει σε οργανωμένο χώρο πίστας (test ride) όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες.

Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 το carandmotor.gr θα έχει το δικό του περίπτερο, με πολλές εκπλήξεις για τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να βρεθούν στο
Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (tae kwon do)
.

Πώς θα κερδίσετε τις 10 προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Για να λάβει κάποιος μέρος θα πρέπει να κάνει like στη σελίδα του Facebook του carandmotor.gr και να αφήσει το σχόλιο του κάτω από το post του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 23/03/2023 και ώρα 10:00 Ελλάδας μέχρι τις 27/03/2023 και ώρα 11:00 π.μ. Ελλάδας και την ίδια ημέρα, μετά από κλήρωση, θα αναδειχθούν οι 10 τυχεροί νικητές.

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να πάρετε μέρος

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ