Χάμιλτον: «Δυσκολεύτηκα πολύ παρά την εμπειρία μου»

Ανατρεπτικό, εντυπωσιακό και γεμάτο εκπλήξεις ήταν το Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας, το οποίο είχε τρείς στατικές εκκινήσεις (οι 2 ήταν λόγω της λόγω κόκκινης σημαίας) και πολλές ανατροπές λόγω επεμβάσεων που έκαναν οι αγωνοδίκες.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Λιούις Χάμιλτον είπε:

«Αγωνίζομαι πολλά χρόνια, αλλά σήμερα ήταν απίστευτα δύσκολα! Προσπάθησα να είμαι όσο πιο σκληρός και λογικός μπορούσα εκεί έξω, με όλη μου την εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια… Ήταν τόσο δύσκολο, αλλά επιμείναμε σαν ομάδα».

Αντίστοιχα, ο τρίτος του αγώνα, Βάλτερι Μπότας, τόνισε ότι:

«Δεν ήταν μια εύκολη μέρα με όλες τις κόκκινες σημαίες. Δεν ήταν εύκολο να προσπεράσω, αλλά συνέχισα να πιέζω και ήταν υπέροχο που κατέκτησα το βάθρο ακριβώς στον τελευταίο γύρο. Μπορεί η πίστα να είναι καινούρια αλλά ανυπομονώ να έρθω ξανά τον επόμενο χρόνο καθώς και ο κόσμος έδωσε τον δικό του ρυθμό».

Τέλος ο Μαξ Φερστάπεν αναφέρθηκε στην επαφή που είχαν που είχαν με τον Χάμιλτον, όταν ο Ολλανδός ενημερώθηκε ότι πρέπει να δώσει την θέση του στον Λιούις.

«Το Γκραν Πρι ήταν γεμάτο γεγονότα, συνέβησαν πολλά πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά είναι αυτό που είναι.

Όταν μου είπαν να δώσω την θέση στον Λιούις μείωσα ταχύτητα, ήθελα να τον αφήσω να περάσει, ήμουν στα δεξιά αλλά δεν ήθελε να προσπεράσει και αγγίξαμε. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι έγινε εκεί.
Όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα», τόνισε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ