Αυτό είναι το νέο challenge που έχει «τρελάνει» το Tik Tok – Μπορείς να μη ρίξεις το τραπεζομάντιλο;

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον challenge κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του Tik Tok, προσελκύοντας εκείνους που είναι κάτοχοι πανίσχυρων μοντέλων.

Τεράστια είναι η δημοφιλία που έχει αποκτήσει το Tik Tok, με εκατομμύρια άτομα νεαρής ηλικίας να κοινοποιούν σε καθημερινή βάση βίντεο. Σημαντικό κομμάτι της εν λόγω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης είναι και κάποια challenges, δηλαδή κάποιες δοκιμασίες στις οποίες καλούνται να συμμετάσχουν οι χρήστες, φέροντας εις πέρας δύσκολες αποστολές.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εν λόγω challenges έχουν και τα αυτοκίνητα. Ενίοτε, μάλιστα, για αρνητικό λόγο, με δεδομένο ότι πολλές φορές οι χρήστες ενθαρρύνονται να προβούν σε παράτολμες και παράνομες ενέργειες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Kia Challenge, ένα κάλεσμα για κλοπή των Kia και Ηyundai.

Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποιες δοκιμασίες που είναι πιο… αθώες. Σε αυτές συγκαταλλέγεται το challenge «tableclothchallenge» στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες καλούνται να τραβήξουν με αστραπιαία κίνηση ένα τραπεζομάντιλο, χωρίς να πέσει το σερβίτσιο που βρίσκεται πάνω σε αυτό.

Αυτό που καθιστά ξεχωριστό το συγκεκριμένο challenge είναι ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να τα εκτελέσουν την προσπάθειά τους, ενώ βρίσκονται… πίσω από το τιμόνι. Με το τραπεζομάντηλο να είναι δεμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο οδηγός πρέπει να βυθίσει το πόδι του στο γκάζι, προσπαθώντας να απομακρύνει το τραπεζομάντιλο δίχως να πέσουν τα ποτήρια, τα πιάτα και τα μαχιροπίρουνα.

Πρόκειται για ένα challenge που φυσικά συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά… δυστυχώς αποκλείει όσους είναι κάτοχοι γήινων μοντέλων.

Από την άλλη, ενδείκνυται για τους κατόχους πανίσχυρων αυτοκινήτων, πολλοί εκ των οποίων έχουν φέρει εις πέρας τη δοκιμασία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους οδηγούς ενός Audi R8, μίας Chevy C7 Corvette Z06 και μίας πιο… ταπεινής BMW Σειρά 5 Touring.

Φυσικά δεν έχουν λείψει και οι αποτυχημένες προσπάθειες, ακόμα και αν σε αυτές πρωταγωνίστησαν μοντέλα όπως η BMW Μ4, η Mercedes-AMG S63 και ένα Tesla Model 3.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ