Αυτό είναι το άτρωτο Mitsubishi L200

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της πρωτότυπης εκδοχής του, ανεξάρτητοι σχεδιαστές θέλησαν να χαρίσουν στο σκληροτράχηλο Mitsubishi L200 την τελική μορφή του.

Παρά το γεγονός ότι η Mitsubishi έχει περιορίσει στο ελάχιστο την παρουσία της στην Ευρώπη, κινδυνεύοντας με ολοκληρωτικό αφανισμό, το γνωστό σε όλους pickup της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας πρόκειται να παραμείνει στη γραμμή παραγωγής.

Ο λόγος για το Mitsubishi L200, το οποίο μέσα στους επόμενους μήνες θα υποδεχθεί την επόμενη γενιά του, δίνοντας συνέχεια στην πορεία του εντός και εκτός ιαπωνικών συνόρων.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε πρόσφατα το πρωτότυπο μοντέλο στο οποίο πρόκειται να βασιστεί η επόμενη γενιά του αυτοκινήτου. Με βάση λοιπόν την εικόνα αυτή, σχεδιαστές ανά τον κόσμο επιχείρησαν να χαρίσουν στο ιαπωνικό pickup.

Mitsubishi L200

Το αποτέλεσμα
είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς όπως όλα δείχνουν η επόμενη γενιά του Mitsubishi L200 θα είναι η πλέον επιβλητική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πορεία του νέου Mitsubishi L200 θα ξεκινήσει από τις αγορές της Ασίας εντός 2023 και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την καριέρα του στις διεθνείς αγορές.

Με το πέπλο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, δεν αποκλείεται το ιαπωνικό pickup να φτάσει και μέχρι την Ευρώπη, κρατώντας ζωντανή τη Mitsubishi στην αγορά της γηραιάς ηπείρου.

Ανοιχτό, επίσης, παραμένει το ενδεχόμενο η Mitsubishi να δημιουργήσει και εκδόσεις του L200 που θα φέρουν την υπογραφή της Ralliart, διαθέτοντας αναβαθμισμένες προδιαγραφές, ικανές να σταθούν απέναντι σε εκείνες προτάσεων όπως το Ford Ranger Raptor.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Mitsubishi L200 δεν θα βρίσκεται κοντά μας πριν το 2024, με τους πιο αισιόδοξους να το εντάσσουν στην προσπάθεια της ιαπωνικής φίρμας να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής αγοράς. 

Διαβάστε επίσης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ