Ανατριχίλα -Ο θρύλος του Schumacher ζωντανεύει ξανά στην πίστα (Video)

Το ανίκητο μονοθέσιο του M. Schumacher πήρε ξανά ζωή, με τον γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή να παίρνει θέση στο cockpit της θρυλικής Ferrari F2003-GA.

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1 πρόκειται σύντομα να αλλάξει χέρια, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή ώστε να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο λόγος για την ανίκητη Ferrari F2003-GA του M. Schumacher με την οποία ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής ανέβηκε πέντε φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας τον έκτο, κατά σειρά, τίτλο της καριέρας του.

Ferrari F1 4

Η Ferrari F2003-GA, η οποία σύντομα θα αποτελέσει αντικείμενο δημοπρασίας, βρέθηκε στην πίστα του Fiorano, με τον γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή να παίρνει θέση στο cockpit του εμβληματικού μονοθεσίου.

«Η οδήγηση αυτού του μονοθεσίου είναι φανταστική – σχολιάσε ο M. Schumacher -. Είχα ήδη την ευκαιρία να δοκιμάσω το μονοθέσιο του 2002. Τώρα είναι αυτό. Είναι πάντα μεγάλη χαρά για μένα, δεδομένης της μεγάλης αγάπης που έχω για αυτό το άθλημα. Το να οδηγείς την F2003-GA με το βρυχηθμό του κινητήρα V10 να σε ωθεί είναι φανταστικό», πρόσθεσε ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και πιλότος της Haas.

Ferrari F1

Η Ferrari F2003-GA πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 9 Νοεμβρίου από τον οίκο Sotheby’s, με την αξία της να πρόκειται να υπερβεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο τυχερός αγοραστής θα παραλάβει το μονοθέσιο σε πλήρως λειτουργική κατάσταση και έτοιμο να γράψει γυρολόγια. Η ανακατασκευή του πραγματοποιήθηκε φέτος και μετά από αυτή έχει γράψει μόλις 238 χλμ.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ