Αλόνσο: «Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι»

Ο άσσος της Alpine, Φερνάντο Αλόνσο, μίλησε αναφορικά με το ξεκίνημα της σεζόν αλλά και τον συναθλητή του, Εστεμπάν Οκόν, τον οποίο εκθείασε.

Μπορεί ηλικιακά να είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πιλότος του γκριντ (μετά τον Κίμι Ραϊκόνεν) όμως ο Φερνάντο Αλόνσο αποδεικνύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του μονοθεσίου της Alpine, «Alpine A521».

Ο Ισπανός άσσος σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι προσπαθεί να εξελιχθεί προκειμένου να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

Αναλυτικότερα, ανέφερε:

Όταν ο Κάρλος Σάινθ ήρθε στη Renault δεν ήταν εξίσου γρήγορος με τον Χούλκενμπεργκ. Και θυμάμαι ότι και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν πιο αργός στους πρώτους του αγώνες, αλλά ήταν πολύ καλός το 2020, στη δεύτερή του χρονιά.

Ο Εστεμπάν πάσχιζε πέρσι στην πρώτη του χρόνια απέναντι στον Ντάνιελ, και είναι καλός το δεύτερο χρόνο. Οπότε, φαίνεται πως αυτή είναι μια ομάδα διαφορετική από τις άλλες και χρειάζεσαι κάποια προσαρμογή.

Προσπαθώ να το πετύχω όσο πιο γρήγορα μπορώ, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος. Θα έρθει σύντομα, αν δεν έχει έρθει ήδη, διότι στην Ίμολα και στο Πορτιμάο περάσαμε μαζί με τον Οκόν τη γραμμή τερματισμού».

Αναφορικά με τον teammate του, Εστεμπάν Οκόν, είπε:

«Νομίζω ότι είναι καλός, και το βλέπουμε αυτό. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και πλέον έχει αφομοιωθεί πλήρως στην ομάδα.

Ανέβηκε στο βάθρο πέρσι στο Μπαχρέιν και τώρα πετυχαίνει να έχει άρτιους αγώνες. Είναι εντυπωσιακό αυτό που πετυχαίνει τώρα.

Δίνω το 100 τοις εκατό μου και προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό για να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο προς το παρόν. Οπότε πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ