Μπέιλ: «Είμαστε απρόβλεπτοι – Η κάθε ομάδα μιλάει στον αγωνιστικό χώρο»

Το σχόλιο του Ουαλού άσσου, Γκάρεθ Μπέιλ, αναφορικά με το φαβορί του πρώτου ομίλου στο Euro 2020.

Αναφορικά με τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του πρώτου ομίλου, στο οποίο βρίσκονται οι Ουαλία, Ιταλία, Ελβετία και Τουρκία, μίλησε ο Γκάρεθ Μπέιλ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πρόκριση της ομάδας του.

Ο Ουαλός άσσος τόνισε ότι είναι δύσκολο να υποδείξεις ένα φαβορί, καθώς η κάθε ομάδα λειτουργεί διαφορικά και ότι έχει να… πει το λέει μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικότερα, ανέφερε:

«Ξέρουμε πως είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ, είναι δύσκολο να υποδείξεις ένα φαβορί αν και όλοι γνωρίζουν την αξία και το πρεστίζ της Ιταλίας.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει εάν μας θεωρούν αουτσάιντερ σε σχέση με τις άλλες ομάδες του ομίλου, στο τέλος η κάθε ομάδα μιλάει στον αγωνιστικό χώρο.

Και εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε από τη φάση των ομίλων.

Οι προσδοκίες μας είναι αντίστοιχες με αυτές που είχαμε πριν από πέντε χρόνια, όπου σκεφτόμασταν κάθε ματς ξεχωριστά. Υπάρχει ένα ωραίο μείγμα από έμπειρους και νεαρούς παίκτες.

Η δύναμή μας είναι ότι είμαστε απρόβλεπτοι και έχουμε την ικανότητα να αλλάζουμε σχηματισμό ακόμα και κατά τη διάρκεια του ματς. Το γεγονός πως είμαι αρχηγός, είναι μεγάλη τιμή για μένα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ