Διαιτητές Βίρτους Ολυμπιακός και Βιλερμπάν Παναθηναϊκός: Ορισμοί Αγώνων Μπάσκετ

Διαιτητές Βίρτους Ολυμπιακός και Βιλερμπάν Παναθηναϊκός: Ορισμοί Αγώνων Μπάσκετ

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην 27η αγωνιστική της EuroLeague, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων.

Ορισμός Διαιτητών για Βίρτους ΜπολόνιαΟλυμπιακός

Στην κρίσιμη αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου στις 21:00, ορίστηκαν οι έμπειροι διαιτητές: Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς. Η εμπειρία τους αναμένεται να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει μια σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για πρόκριση στα play-offs της EuroLeague. Η εστίαση θα είναι στην αντικειμενική τήρηση των κανονισμών και τον έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού.

Διαιτητές για ΒιλερμπάνΠαναθηναϊκός

Την ίδια ημέρα, αλλά στις 22:00, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απέναντι στην Βιλερμπάν. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Σάσα Πουκλ, Τόμισλαβ Χορντόφ και Μικέλε Ρόσι. Ο Παναθηναϊκός AKTOR, με ανανεωμένη ψυχολογία, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη οκτάδα της EuroLeague. Η διαιτητική τριάδα καλείται να διαχειριστεί με ακρίβεια τις φάσεις και να διασφαλίσει ένα δίκαιο παιχνίδι.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και αναλύσεις από την EuroLeague!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Η βαθμολογία της EuroLeague
  • EuroLeague 2024/25: Πρόγραμμα και αποτελέσματα
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ